Standaard gratis verzending met ouderwetse service

Hoe maak je een spiegel schoon?

Badkamer VM-Design

Heldere spiegels
Ieder interieur heeft meerdere spiegels, die we voor meerdere doelen gebruiken. Je looks bekijken, je make up aanbrengen, je haar modelleren en ga zo maar door. Aan de spiegel hecht zich dan ook vet, stof en andere viezigheden en ontstaat er een vettige waas, daar wordt je spiegel niet mooier op en is de spiegel hierdoor ook niet meer goed te gebruiken als spiegel. Vergeet daarom niet je spiegel af en toe goed schoon te maken, zodat je altijd kunt genieten van een mooie heldere spiegel.

De schoonmaaktip!
De gouden schoonmaak tip voor de spiegels is dan ook om de spiegels hetzelfde schoon te maken als je ramen, namelijk met warm water en wat afwasmiddel neem de spiegel daarna af met een microvezeldoekje om strepen te voorkomen.

Strepen of vegen op de spiegel? Daar heeft VM-Design een trucje voor!
Ontstaan er toch strepen op je spiegel? Gebruik dan krantenpapier om alle strepen te verwijderen. Door gebruik van het krantenpapier krijg je een mooi helder eindresultaat!

Wat kun je doen tegen een beslagen spiegel? De tip!
We hebben allemaal wel de ene spiegel die altijd beslaat, bijvoorbeeld in de badkamer. Dit kun je voorkomen door een laagje autowas op de spiegel te smeren. Zo heeft vocht geen kans op de spiegel te blijven zitten.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren